Snel leren = leuk leren

Raak jij in de stress als je een toetsweek hebt? Ben je uren bezig met het maken en leren van je huiswerk? Zijn de cijfers die je gehaald hebt niet wat je er van verwacht had? Heb je moeite met het plannen van je huiswerk en voelt het alsof je helemaal geen tijd hebt voor school? Misschien is dan de training snel leren = leuk leren iets voor jou!

In 6 lessen van 1 uur gaan we in een groep van maximaal 5/6 leerlingen we eerst eens kijken waar je tegenaan loopt. Hoe lang ben je eigenlijk bezig met het maken en leren van huiswerk? Heb je daar inzicht in? Wanneer leer jij het beste en hoe leer je eigenlijk? Is dat wel de juiste manier? Vanaf de eerste les gaan we ook bezig met snellezen zodat aan het eind van de training je niet alleen een stuk sneller maar ook beter leest.

Wat levert het jou op? Wat moet je er voor doen? Naast de 6 trainingen van 1 uur ben je er 6 dagen 15 minuten per dag mee bezig. In totaal dus 15 uur. Maar wat kan je er dan mee?

Praktische info

Ben jij een VMBO-TL leerling, HAVO of VWO? Dan is deze training prima geschikt voor jou! Voor VMBO-KB en BB is er de training snel leren = leuk leren VMBO, aangepast op jouw niveau. Maar ook voor studenten van het MBO, HBO en WO is deze training.

Je betaalt € 295 voor de training. Hiervoor krijg je 6 trainingen van 1 uur en een lesboek, werkboek en cursusmateriaal.